Het dubbelalbum Left Hand Legacy Volume I wordt lovend ontvangen. Een 10 in Luister: ‘De vioolsonate van Labor is het hoogtepunt (…) deze uitgave mag niet ontbreken in iedere cd-collectie.’ ‘Prachtig eerste bewijs van hun grote project’ ‘Mooi dat er weer aandacht is voor dat onvoorstelbare doorzettingsvermogen’ (****Peter van der Lint in Trouw 27-01-23)

U kunt het album bestellen via deze knop of via info@prismatrio.nl

De vijfdelige podcast De pianist met één hand van Lex Bohlmeijer is te beluisteren op NPO Klassiek, in de NPO podcastapp en op alle bekende platforms.

In de zomer en het najaar vervolgen we de concerten met het programma ‘Van mijn hand’. Werken uit Wittgensteins bibliotheek combineren we met nieuwe composities in een geënsceneerd concert: Ellen Blom bedacht een bijzonder concept om het dramatische verhaal van Paul Wittgenstein, zijn familie en zijn karakter door te laten klinken in de muziek. Dichter Herman van Tongerloo en Hans Jeths tekenen voor de teksten en het decor van dit concert-met-een-verhaal. Speellijst

Publiek:Deze muziek raakt mijn ziel’ ‘Jullie ademen muziek